Известие

Collapse
No announcement yet.

Колебание за избор на накладки?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ако питате мен, имате ли възможност слагайте дайтоната, малко трудно се намират, ама нема такива накладки хора.........
    sigpicалфа ромео 155 TS 2.0 8V настояща
    Suzuki GSXR 750 W настоящ
    Kawasaki KZ 440A вече бивш

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
      Ходи си вземи от т+н на оборище каквото имат и си в джаза.

да бе като мене и така 50000 км с едни накладки , е сега дисковете са за кофата
      Volvo S80 2.0 T5 180hp
      Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
      Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Аз сложих Ремса отпред и съм много доволен.С малко отстъка-52лв.Преди това имах някакви Бореал-малей.... Не си купувайте такива!
        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Ходи си вземи едни на късмет....да ти цапа феродото пръста като ги пипнеш....иначе докато търсиш истинските ще прецакаш дисковете
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

мисля ,че почнти се навих да си взема Феродо,но трябва да посъбера още малко парички за предни вентилирани дискове и да сменяма наведнъж.
            ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
              мисля ,че почнти се навих да си взема Феродо,но трябва да посъбера още малко парички за предни вентилирани дискове и да сменяма наведнъж.
              Е щом си и за дискове....може да си позволищ до краен предел..само да не направиш някоя беля из улиците!

Comment

Бобби само сондирам мнения пич,защото съм замислил едно подсилавне на спирачната система с нови дискове и накладки.

Comment

Бобби само сондирам мнения пич,защото съм замислил едно подсилавне на спирачната система с нови дискове и накладки.
                  Нема лошо...ще ти препоръчам има едни нарязани дискове....май продаваха в форума....малко са по шумни, но ефекта на спиране е доста по добър!
                  А за накладките си казах мнението по нагоре....

Comment

Първоначално публикувано от Abarth Покажи съобщение
                    Permafuse много свирят
                    аз съм с такива вече една година но не ми свирят но малко са безлични такива едни нито са лоши нито са кой знае колко добри това е моето мнение .
                    sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Един глас за FERODO! Аз съм с такива и на 2-те алфи, на старата също бяха такива и съм супер доволен.

От МИНТЕКС бягай далече. Така посиняха дисковете на Ауди-то от тях за 5 хиляди и толкова хубаво се изкривиха, че...
                      ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
                      ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
                      Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
                      Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Comment

zdr

Първоначално публикувано от Iltcho Покажи съобщение
                        Един глас за FERODO! Аз съм с такива и на 2-те алфи, на старата също бяха такива и съм супер доволен.

От МИНТЕКС бягай далече. Така посиняха дисковете на Ауди-то от тях за 5 хиляди и толкова хубаво се изкривиха, че...
                        Аз пък съм с MINTEX и на всичкото отгоре ги внасям и да ти кажа съм предоволен! Феродо само високите класове иначе...........
                        sigpic 155 2.5 TD VM31B 07.03.1997
                        http://www.youtube.com/watch?v=r7_l0...6CE27&index=21
                        !!! http://vbox7.com/play:8b1da481&al=1&vid=1084993 !!!

Comment

ако сменяш дискове- брембо
                          sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

само за протокоал ще кажа да не си купувате от тези дето съм пуснал линка към тях WOLF *мои познат си сложи и му свирят накладките*.така,че явно не са добър варянт,иначе цената им е добра.

Comment

само за протокоал ще кажа да не си купувате от тези дето съм пуснал линка към тях WOLF *мои познат си сложи и му свирят накладките*.така,че явно не са добър варянт,иначе цената им е добра.
                              Ти ако си ислиш че Феродото няма да свирят,си се излъгал доста,но изискванията сега са такива,че слагат още някакви материали във феродото,и затва почти всички накладки свирят след определен пробег,или като загреят.Не се лъжете хора,за ниските класове коли,или старите качеството е доста ниско вече,Ремсата е добра на спиране,но като загреят и те свирят.

П.С.Марияне пак ти казвам,отиди до Александър ауто,и провери дали нямат Галфер за твойта кола,тва са най-добрите накладки за Алфа.
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

на моите накладки вече съм им навъртял около 3000 км и не са просвирили, вариянта да просвирят накладките е да ги прегрея със интензивно спиране в първите 1000км след това няма проблеми аз продължавам да препоръчвам Дайтона
                                от зад съм с Феродо ама познаите какво??
                                изобщо нямам задни спирачки, а накладките са си на мястото
                                sigpicалфа ромео 155 TS 2.0 8V настояща
                                Suzuki GSXR 750 W настоящ
                                Kawasaki KZ 440A вече бивш

Comment

Working...
                                X